Resultaten voor uitvaartcentrum

uitvaartcentrum
 
Onze uitvaartcentra Cornelis Uitvaartzorg.
of online uw condolatie overmaken aan de familieleden. Bekijk onze rouwberichten. Met de Uitvaartverzekering regel je je begrafenis. of crematie op voorhand, inclusief de kosten. Bereken uw premie. 2017 Cornelis Uitvaartzorg, alle rechten voorbehouden info@cornelisuitvaartzorg.be BTW BE0459 694 678. webdesign: geeforce privacy cookies.
Uitvaartcentrum in Maasmechelen opent rouwkamer met handpalmscan Radio 2, de grootste familie.
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2019 1030.: Uitvaartcentrum Papillon in Maasmechelen heeft een rouwkamer geopend die via een handpalmscanner 24 op 7 toegankelijk is voor de nabestaanden. Nabestaanden" kunnen op die manier in alle rust afscheid nemen van hun dierbaren, zolang zij dat nodig vinden, zegt zaakvoerder Maarten Stulens.
Condoleren Uitvaartverzorging Coorevits Rosier.
weduwe van Emile Coosemans. Uitvaartcentrum Coorevits-Rosier op donderdag 12 maart 2020 om 11.30 uur. weduwe van Jan Peeters. Sint-Joostkerk te Maleizen-Overijse op dinsdag 10 maart 2020 om 11.30 uur. echtgenoot van Agnes Kumps. Uitvaartcentrum Coorevits-Rosier op dinsdag 10 maart 2020 om 11 uur.
Uitvaartcentrum DELA in Breda DELA.
Uitvaartcentrum DELA in Breda is gelegen aan de rand van het centrum van Breda op loopafstand van de begraafplaats en crematorium Zuylen. Dankzij de kleurrijke inrichting en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.
Uitvaartcentrum en andere locaties Monuta.
Zoals het verwijderen van een infuus, katheter of stoma. Hierna kunt u als nabestaande kiezen of u uw dierbare wilt overbrengen naar een uitvaartcentrum voor de opbaring tot aan de uitvaart. Dienst en condoleance in uitvaartcentrum. U kunt de dienst laten plaatsvinden in de aula van het uitvaartcentrum.
Snoeck uitvaartzorg rouwberichten uitvaartcentrum funerarium aula begrafenisonderneming begrafenisondernemer rouwkamers rouwbegeleiding Izegem.
Wie zijn we. Your browser does not support the video tag. Extra rouwtransportauto voor overbrenging naar het uitvaartcentrum. Livestream van de uitvaart. Wij verbinden mensen met mensen. Nieuwe maatregelen door de overheid. Via deze weg houden wij u op de hoogte van de nieuwe maatregelen in de uitvaartsector tegen het Coronavirus Covid-19.
Overlijdens Donkers Cuypers Uitvaartverzorging.
Annie Anna Smeets. Weduwe van Raymond Somers. Geboren te Mol op 14 juni 1934. Overleden te Hasselt op 30 oktober 2020. Uitvaartcentrum Kiewitstraat 120 Hasselt. Begrafenis informatie Gezien de richtlijnen omtrent het covid-19 virus, zal het afscheid plaatshebben in intieme kring.
Uitvaartcentrum Vercruysse Harelbeke.
De Ronde etappe Hulste 25 mei. De Ronde etappe Stasegem 9 maart. De ronde etappe Bavikhove 20 april. De ronde etappe Centrum en Overleie 11 mei. De ronde etappe Eiland en Arendswijk 27 april. De ronde etappe Zandberg en Collegewijk 23 maart.
Heselmans NV.
Geboren te Vorst-Kempen op 18 oktober 1929. Overleden te Geel op 28 februari 2021. Uitvaart: Gelet op de maatregelen, die ons allen door de Nationale Veiligheidsraad worden opgelegd, zijn wij genoodzaakt om de begroeting en de afscheidsplechtigheid in intieme kring te laten plaatsvinden.
Rouwberichten Lokeren en Gent: Online condoleren Uitvaartcentrum Van Lent Huis Cornelis.
Afstand aan wetenschap. U kan online condoleren om zo uw medeleven te betuigen aan de familie van een overledene. Uw persoonlijk bericht wordt rechtstreeks via e-mail bezorgd aan de nabestaanden. Wij wensen u bijzonder veel sterkte in deze moeilijke tijden.
Uitvaartcentrum Permentier Begrafenissen Linter Tienen Inforegio.be.
Daarom wil Uitvaartcentrum Permentier deze periode helpen verzachten door u vanaf het overlijden tot na de uitvaart zo passend mogelijk te begeleiden. Hierbij besteden wij de nodige aandacht aan uw persoonlijke wensen en kan u rekenen op een discrete en zorgvuldige dienstverlening. Uitvaartcentrum Permentier verzorgt voor u.:

Contacteer ons